Colanți sport de damă

Promoţii

Ți-ai făcut curaj să începi orele de aerobic sau fitness dar încă nu te-ai hotărât ce echipament sportiv să-ți achiziționezi? E greu la început, știu, am trecut și eu prin asta 🙂 Dacă sesiunea de shopping pentru încălțăminte și tricouri a mers mai bine, află că cea pentru pantaloni mi-a cam dat bătăi de cap. Am încercat mai multe variante, de la pantaloni de trening mai largi, la colanți elastici lungi sau trei sferturi, dar după câteva ședințe super energice de aerobic am ajuns la concluzia că, doar colanții lungi elastici îmi oferă libertatea de mișcare de care am nevoie, şi în plus, se așează și foarte bine pe șolduri.

Pentru că simt nevoia unei mici înnoiri a echipamentului de sală, am început căutarea în magazinele online cu modele de colanți lungi. M-am gândit să renunț la clasicul negru și să încerc modele cu puțină culoare. Următoarele 8 modele de mai jos mi-au facut cu ochiul și au prețuri cuprinse între 56 și 184 de lei, colanții Trixie fiind pe primul loc in preferințele mele.

victoria_leg

trixi_leg

colanti emag leag a see nike

Colanti Printed Leggings puma

Colanti de dama LEGGING LONG PRINT actuell

colanti ult emb emag

nike graphic

Colanti Nike Legend

Abia aștept să ”alerg” săptămâna viitoare prin magazinele online și pentru tricouri și bustiere sport ca să pot astfel considera capitolul ”Înnoire haine sală” încheiat. Dar până atunci, îmi arunc în rucsac hăinuțele pe care le am, las scuzele deoparte și pornesc veselă către sala de sport. 😀

Tu în ce te simţi cel mai confortabil la sală?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s