4 produse Oriflame ce nu-mi lipsesc niciodată din portfard

Alegerile mele, Makeup, Promoţii

De ce folosesc produsele Oriflame? În primul rând pentru că acestea nu sunt testate pe animale, în al doilea rând pentru că o parte din vânzări este donată instituţiilor caritabile şi bineînţeles pentru că sunt naturale şi garantate, iar din punctul meu de vedere raportul calitate-preţ este unul foarte bun.

 

4 produse de makeup Oriflame ce nu-mi lipsesc niciodată din portfard:

 

1. Trusa pentru sprâncene

Trusa compactă e super easy de folosit şi îţi pune la dispoziţie tot ceea ce ai nevoie, pentru a obţine sprâncene perfect definite, cu finisare naturală. Conţine 2 nuanţe de fard pentru sprâncene, ceară pentru fixare şi 2 aplicatoare.

Trusa o poţi comanda la 40 lei, dar cam o data la 2-3 campanii o găseşti şi la 20-25 lei.

32031

 

2. Gelul colorat pentru sprâncene

Culoare luxoasă & rezistentă, precum şi modelare pentru sprâncenele tale. Formulă lejeră ce conţine provitamina B5, pentru hidratare şi efect amplificat de volum. La doar 27 lei, este disponibil în două nuanţe: Blonde şi Brown. Vă garantez că nu încarcă deloc sprâncenele, eu îl folosesc dupa aplicarea fardului de mai sus.

31430.png

 

3. Baza pentru machiaj Giordani Gold

Atingerea elegantului extract de orhidee are un efect magic de catifelare şi netezire asupra tenului, oferindu-i un aspect luminos, impecabil. Pielea va fi perfect pregătită pentru aplicarea machiajului, pentru un rezultat final minunat.

Preţul este de 50 lei, iar dacă o prinzi la reducere poţi sa scoţi din buzunar doar 25 lei.

22760

 

4. Perlele bronzante Giordani Gold

Acesta produs costă în mod normal în jur de 70 de lei, dar merită urmărit cănd este la ofertă. Îl poţi achiziţiona chiar şi cu o reducere de mai bine de 50%. Eu folosesc nuanţa Natural Radience, care conţine şi perluţe rose. Celelalte nuanţe mi se par puţin prea dure pentru tenul meu.

23763

Dacă ai prietene, colege sau cunoştinţe care se ocupă cu distribuirea produselor Oriflame, roagă-le să-ţi arate catalogul şi cu siguranţă vei descoperi oferte de nerefuzat.

Iar dacă vrei să beneficiezi de reduceri şi mai mari şi de câteva cadouaşe, te poţi înscrie chiar tu. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de aici. Tu decizi cât şi când vrei să comanzi, fără restricţii şi fără riscuri.

Mulţumesc pentru vizită! Să aveţi un sfârşit de săptămână excelent! 😀

Advertisements

3 thoughts on “4 produse Oriflame ce nu-mi lipsesc niciodată din portfard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s