Dermatocosmetice românești pe bază de nămol terapeutic

Makeup

Am descoperit acum două luni dermatocosmeticele Pell Amar și m-am îndrăgostit de ele după prima utilizare. Crema pentru ochi, crema hidratantă, laptele de corp cu ulei de morcov, șamponul cu extract de nuc sau gelul de duș cu ulei de cătină, toate conțin acea particică din natură care mă binedispune și-mi induce imediat o stare de relaxare.


Pentru cei care nu au auzit până acum de Pell Amar, vă pot spune următoarele: este o companie cu capital românesc, care a apărut încă din anii 1970, când au introdus pe piață pasta de dinți medicinală cu efecte terapeutice superioare, gelul terapeutic utilizat în tratamentul bolilor reumatismale, compoziția cosmetică pentru îngirjirea părului și loțiunea capilară. După 1990 a urmat introducerea pe piată a produselor pentru prevenirea și ameliorarea efectelor procesului de îmbătrânire, pentru combaterea acneei, pentru îngrijirea corpului, produse pentru sănătatea și întreținerea intimă. Doctorul Stefan Ionescu-Călinești este cunoscut drept părintele produselor Pell Amar, produse care au la bază extractul de nămol terapeutic din lacul Balta Albă. 


De ce îmi place Pell Amar? Pentru că este un brand autentic românesc, produsele nu conțin parabeni, iar prețurile sunt mai mult decât accesibile. Vreau să vă prezint mai jos câteva produse pe care le-am achiziționat, de care sunt foarte mulțumită și pe care vi le recomand din toată inima:

 

 

 

  • Pasta de dinți cu anason – Fără fluoruri, parabeni, pigmenți și arome artificiale, poate fi utilizată de persoanele ce urmează tratamente homeopate în care menta este contraindicată sau de persoanele alergice la mentă.

 

 

  • Crema hidratantă antirid – Este o cremă minunată, care lasă tenul luminos și hidratat întreag zi. Sărurile minerale şi aminoacizii din extractul Pell Amar, alături de uleiul de Jojoba, vitamina E, îmbogăţite cu acid hialuronic şi colagen solubil, creează o reală şi eficientă cremă antirid.

 

  • Gelul contur pentru ochi –  Acest gel este pentru mine un produs minune!! După 2 saptămâni de utilizare am observat cum cearcănele mele negre s-au redus și toată zona din jurul ochilor a devenit netedă și luminoasă. Și ceea ce mă bucură foarte mult este că am început să folosesc din ce în ce mai puțin anticearcăn. 😍

Produsele Pell Amar le poți achiziționa direct din magazinul online sau printr-un reprezentat de vănzări din zona ta, ca să beneficiezi de transport gratuit.

Iar dacă ești din Bacău te invit să urmărești și postările de pe https://www.facebook.com/PellamarBacau/, unde poți plasa și comenzi (doar pe raza municipiului) cu livrare gratuită în 2 zile lucrătoare.


Eu iți mulțumesc pentru vizită și te invit să mă urmărești și pe Facebook☺

Citește și:

Advertisements

One thought on “Dermatocosmetice românești pe bază de nămol terapeutic

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s